Søndag d. 1. december 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Sankt Annæ Pigekors første julekoncert søndag den 1. december er lig med decembers første Luciaoptog. Mens mørket sænker sig udenfor Johannes Døbers Kirke vil Sankt Annæ Pigekors dygtige, yngste årgange synge musik af John Rutter, traditionelle julesange samt Lucia med levende lys. Programmet er rigt på julesalmer som En rose så jeg skyde, Barn Jesus i en krybbe lå, Velkommen igen, Guds engle små, Juletræet med sin pynt, Nu tændes 1000 julelys, Luk Julefreden ind og Candlelight Carol af John Rutter.

Koncerten dirigeres af Torsten Nielsen. Organist Henrik Palsmar fra Johannes Døbers Kirke bidrager med orgelmusik og akkompagnerer ved koncertens fællessalme.

50 kr i entré for voksne. Børn under 16 år gratis. Mobile Pay eller kontant betaling i døren. Dørene åbnes kl. 15.30.

NB Gratis for sognets menighed

Sankt Annæ Pigekor