Eftermiddagsgudstjeneste ved Pernille Vinge Karlsson med foredrag af Bertel Abildgaard

Torsdag d. 4. marts 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Margrethekirken, Kirsebærhaven 10, 2500 Valby
Bertel Abildgaard, kendt fra den legendariske showgruppe 5xKaj
20 kr.

Et foredrag om humor om den tredje alder og ja, alder kommer helt af sig selv, man skal bare vente lidt. Bertel Abildgaard, kendt fra den legendariske showgruppe 5xKaj, er ude med et syng med foredrag om humor i dagligdagen, tilsat komik og musik.
Foredraget er en blanding at gode historier og sange fra den danske sangskat. Sange man vel at mærke kan synge med på uden teksten foran sig. Krydret med Bertels sjove sange fra revyer og shows, som han gennem årene har deltaget i.
Det er fra Højskolesangbogen til Kim Larsen, John Mogensen til baggårdspumaen Otto Brandenburg.

Vi begynder i kirkerummet med en kort gudstjeneste og efterfølgende kaffebord med hjemmebagte boller og kage.

Ophavsret: