Musik for babyer (0-12 måneder)

Tirsdag d. 26. oktober 2021, Kl. 12:00 til kl. 13:30
Johannes Døbers Kirke, Trekronergade 12, 2500 Valby
Organist Henrik Palsmar

Salmer, sæbebobler, skøre børnesange, vuggesange, fagtesange, rim og remser og musik, fri leg og formiddagskaffe for børn mellem 0 og 12 måneder og deres forældre med organist Henrik Palsmar.

Hver tirsdag kl. 10.00, 12.00 og 14.00 Der er frit valg mellem holdene fra gang til gang.

Medbring et tørklæde til gemmeleg!Lille barnefod og et nodeark

Deltagelse er gratis! Ingen tilmelding - bare mød op!

Vi har valgt at have et frit tilbud uden gebyr, tilmelding og ventelister. Forældre og børn møder bare op, og det koster ikke noget. Det grunder dels i en holdning hos menighedsrådet om, at kirkens tilbud skal være gratis, dels i det synspunkt, at børn tids nok kan blive meldt til noget og have skemaer og forpligtigelser. Vi arbejder efter devisen: kom, når I har tid og lyst. Kaffe, the, vand, brød er gratis, men vi ser gerne, at man fra tid til anden lægger et bidrag.

Yderligere information fås ved at kontakte Henrik Palsmar på tlf. 61 71 43 17 eller e-mail henrik@palsmar.dk