Pilgrimsvandring i Valby

Søndag d. 12. december 2021, Kl. 11:45 til kl. 15:00
7 Hændelse andet sted - fra Johannes Døbers Kirke, Trekronergade 12, 2500 Valby

Vi vandrer i Valby-området og nyder decemberstemningen i luften. Turen er på omkring 7-8 km.

Der er afgang fra Johannes Døbers kirke kl. 11.45.
Undervejs vil der bl.a. være stilhed, samt refleksion og læsning ved sognepræst, Pernille Vinge Karlsson.

Turen afsluttes med julehygge, hvor vi kan få lidt varm at drikke og ønske hinanden glædelig december.

Søndagens turleder er Kirsten Johanna

Om gruppen:
I Valby Pilgrimsgruppe holder vi af at vandre i og uden for byen. På vandringerne kan man finde ro og et pusterum fra hverdagen.

Hver vandring er planlagt og ledt af en turleder, og undervejs på turen er der tid til stilhed, sang og bøn, samt refleksion og ord til eftertænksomhed ved sognepræst, Pernille Vinge Karlsson.
Det er muligt at deltage i højmessen kl. 10.30 v. sognepræst Vibeke Tuxen inden vandringen.
Alle er velkomne, men vær beredt på, at vi går i et raskt tempo (ca. 4 km i timen).