Foredrag

I Johannes Døbers Kirke er der 2 højskoleforedrag om måneden på fredage kl. 14.00-16.00. Der er foredrag om forskellige emner såsom kunstnere i alle genrer, rejseoplevelser m.m. Midtvejs er der en pause med kaffe, en bolle og et stykke kage. Vi synger hver gang 3 salmer/sange og ind i mellem har vi en ren sangeftermiddag. Om foråret tager vi på udflugt med bus, her besøger vi en kirke, eventuelt en anden spændende lokalitet og spiser på kro/restaurant.

I Margrethekirken er der foredrag en fredag om måneden kl. 14.00 i februar til juni og september til december (i maj er der en udflugt - i juni til august er der en torsdag kl. 14.00 hyggeeftermiddag ved Lis Smidt).

Nogle lørdage er der Cafékirke kl. 11.00 med brunch og et oplæg af en foredragsholder og det hele afsluttes med en kort stemningsgudstjeneste kl. 12.30, 3 i foråret og 3 i efteråret.

Foredrag m.m.