I Johannes Døbers Kirke er der højskoleforedrag 2. og 4. fredag i måneden kl. 14.00-16.00. Vi begynder med at drikke kaffe, spise hjemmebag og hygge os. Derefter er der foredrag om forskellige emner såsom kunstnere i alle genrer, rejseoplevelser m.m. Vi synger hver gang 3 salmer/sange og ind i mellem har vi en ren sangeftermiddag. Om foråret tager vi på udflugt med bus, her besøger vi en kirke, eventuelt en anden spændende lokalitet og spiser på kro/restaurant.

I Margrethekirken er der foredrag den 1. torsdag kl. 14.00 i januar til april og september til december (i maj er der en udflugt - i juni til august er der 2. torsdag kl. 14.00 hyggeeftermiddag ved Lis Smidt).

Den 3. lørdag er der Cafékirke kl. 14.00 med brunch og et oplæg af en foredragsholder og det hele afsluttes med en kort stemningsgudstjeneste kl. 12.30, 4 i foråret og 4 i efteråret.