Musik for større børn (1-5 år) i Johannes Døbers Kirke

Musik for vuggestue- og børnehavebørn aflyses indtil videre. Babymusik fortsætter.

Kære børnefamilier

I Valby Søndre Sogn måtte vi som alle andre institutioner lukke vores aktiviteter i foråret. Hen over sommeren har vi tænkt længe og grundigt over, hvilke af vores aktiviteter vi mener at kunne genoptage på en forsvarlig måde. Vi synes, at vi har fundet gode løsninger for babyerne og de ældste korbørn i Plantekoret. Men desværre vurderer vi, at vi ikke, som coronasituationen udvikler sig lige med stigende smittetal og påbud og opfordringer fra myndighederne om at holde afstand, kan genåbne aktiviteterne for vuggestue-, børnehave- og de mindste skolebørn. Det er et spørgsmål om rengøringsressourcer og om, at vi mangler de pædagogiske redskaber, der kan sikre kvalitet, når vi skal holde afstand.

Derfor kan vi desværre ikke i øjeblikket genåbne legestuen i Margrethekirken, musik for vuggestue- og børnehavebørn i Johannes Døbers Kirke eller Spirekoret.

Det er vi selvfølgelig meget kede af! Og vi lukker op igen, så snart vi mener, at det kan gøres forsvarligt.

Indtil da vil vi forsøge os med enkeltstående arrangementer for vuggestue- og børnehavebørn.

Det første bliver en børnemusikkoncert med cellist og musikpædagog Lea Havelund, der med sin cello tager os med på en musikalsk skovtur. Det varer ca. 25 minutter.

Det bliver tirsdag d. 8.9 kl. 16.30 i Johannes Døbers Kirke

Og onsdag d. 9.9 kl. 9.45 og 11.00 i Margrethekirken.

Det er nødvendigt med tilmelding – nærmere info følger.

Følg med her på facebooksiden eller på sognets hjemmeside.

Kærlig hilsen

Henrik Palsmar, organist

Malene Flensborg, præst, ansvarlig for børnearbejdet

Vibeke Lind, formand for menighedsrådet

Musik for vuggestue- og børnehavebørn i Johannes Døbers Kirke foregår onsdage kl. 16.45 og veksler mellem 1-3 årige og 3-5 årige.

Vi leger 20 minutter, holder pause med vand/kaffe/the og et stykke brød, og så leger vi 20 minutter mere. Vi synger, leger sanglege, hører musik og historier, spiller på rytmeinstrumenter og lærer om rytmer.

Onsdage kl. 16.45-17.45

Vuggestuebørn 1-3 år:

Børnehavebørn 3-5 år:

Børnegudstjenester:

Deltagelse er gratis! Ingen tilmelding - bare mød op!

Vi har valgt at have et frit tilbud uden gebyr, tilmelding og ventelister. Forældre og børn møder bare op, og det koster ikke noget. Det grunder dels i en holdning hos menighedsrådet om, at kirkens tilbud skal være gratis, dels i det synspunkt, at børn tids nok kan blive meldt til noget og have skemaer og forpligtigelser. Vi arbejder efter devisen: kom, når I har tid og lyst.
Kaffe, the, vand, brød er gratis, men vi ser gerne, at man fra tid til anden lægger et bidrag.

Alder er vejledende og man må som altid gerne have større og mindre søskende med.

Yderligere information fås ved at kontakte Henrik Palsmar på tlf. 61 71 43 17 eller e-mail henrik@palsmar.dk

Ophavsret: